Nuntă

Andreea & Vlad | nuntă Ambio – Iași

Inovație și Eleganță la Ambio Events - Fotografii de Nuntă Unice

Am avut privilegiul de a fi prezent la o nuntă absolut impresionantă, desfășurată într-o locație aleasă cu grijă și rafinament. Această experiență a fost una deosebită pentru mine, deoarece am descoperit pentru prima dată locația Ambio, un loc magic care mi-a cucerit inima.

Nunta a fost un eveniment plin de emoții, zâmbete și distracție maximă. Am avut privilegiul de a fi alături de întreaga echipă foto-video și de cabina foto "Prin ochii oglinzii". Această oglindă foto interactivă a adus un plus de distracție și amuzament evenimentului, oferindu-le invitaților posibilitatea de a se fotografia într-un mod inedit și de a păstra amintiri unice.

Alături de echipa mea, am reușit să aducem un strop de pozitivism și bucurie petrecerii prin munca noastră creativă. Fiecare cadru surprins reflectă energia și atmosfera vibrantă a evenimentului.

M-am bucurat nespus că am avut ocazia să cunosc și să lucrez cu acești miri frumoși, Andreea și Vlad. Alături de ei, am scris o nouă poveste prin intermediul fotografiilor mele. Am reușit să surprind fiecare moment special, fiecare privire îndrăgostită și fiecare detaliu minunat al acestei nunți memorabile.

Locația Ambio a fost cu adevărat impresionantă, oferind un cadru pitoresc și o atmosferă romantică care a adăugat farmecul și eleganța necesare acestui eveniment unic. Fiecare fotografie este meticulos compusă și editată, pentru a vă oferi amintiri de neuitat și pentru a vă permite să retrăiți acele momente speciale de fiecare dată când le priviți.

Fotograf iasi