Save the Date

Laura & Cezar | Ședință foto Save the Date

Ce este iubirea sau mai presus de aceasta?

Adesea ne lăsăm conduși de firescul acestei vieți și ajungem să trăim o viață după tiparul monden, unde accentul este pus pe ceea ce faci și ceea ce arăți, astfel încât să impresionezi plăcut, când de fapt realitatea ar trebui să fie alta. Ce vreau să spun este că adevărata iubire din zilele noastre este ascunsă doar în interese și priorități. Cu toate acestea, nu pot generaliza nici definii iubirea.

Laura și Cezar sunt două persoane minunate alături de care mi-am petrecut o zi frumoasă de ianuarie din anul acesta. Relația lor poate constitui un exemplu pur de iubire din care izvorăște fericirea. Principiul fundamental de care țin cont acești doi tineri frumoși este definit prin respectul reciproc, încrederea deplină și dragostea desăvârșită pe care și-o poartă unul altuia.

Iubirea lor este mai presus de orice cuvânt, aș spune eu, și mai puternică decât orice influență exterioară, fapt pentru care au ajuns la această mare decizie importantă de a-și uni destinele pe același drum spre mântuirea sufletelor lor.

Laura, o fată cu privirea plină de dragoste și sufletul încărcat de iubire, radiază în preajma tânărului Cezar, un bărbat încrezător și responsabil în luarea deciziilor și înfruntarea problemelor. Relația acestor doi tineri este frumoasă datorită faptului că împreună au ales să depășească orice obstacol al acestei vieți. Luptând și trecând peste orice problemă venită din exterior, au ajuns la momentul culminant, acela în care Laura, plină de încredere, a spus cu zâmbetul pe buze „DA” spre unirea destinelor lor.

Cum a decurs această frumoasă ședință foto?

Pentru ca orice lucru să-ți iasă perfect sau aproape perfect, trebuie să te pregătești. Am încercat și noi să facem acest lucru fiind presați de timp, însă rezultatul îl puteți vedea și voi în frumoasele fotografii realizate cu multă dragoste, acesta fiind și ingredientul secret al reușitei.

Cea mai lungă ședință foto: nu cred că am mai stat atât de mult la o ședință foto, însă compania acestora a fost foarte plăcută, parcă nici nu îmi doream să se mai termine ziua. Îmi descopeream parcă și mai mult talentul alături de ei. :))

Cam 4 ore a durat această ședință foto sau mai mult… Dar nu a fost doar o simplă ședință foto. Voi ce știți despre Castelul Sturdza din Miclăușeni?

Am ajuns devreme, soarele încă era insuportabil pentru ceea ce îmi doream eu să fac. Am avut norocul și deosebita plăcere de a face un întreg tur al castelului, descoperind întreaga istorie. Ce bine a fost! O lecție pe care ar trebui să o învățăm toți cei care apreciem eticheta ci nu conținutul.

Alergăm după căutarea locurilor frumoase, cunoaștem oameni noi, dar nu le știm istoria, ce trist. Dar cum ar spune George Santayana: „Cei care nu pot învăța din istorie sunt condamnați să o repete”. Mă bucur că am îmbogățit mintea cu noi informații despre istoria acestui neam al nostru.

Să începem povestea: Save the date, 16 iulie 2023, Iuliana – Laura și Cezar și o apariție neașteptată a unei pisici British Shorthair din România.

„In data acestei zile de 23 numai cerul si Soarele au fost martorii iubirii noastre iar copacii cu frunzele lor ruginii de la atata toamna, parca coapte de soare, ne-au tinut de cald in mijlocul muntelui. Imi doresc ca aceasta zi sa ne aduca si mai aproape unul de altul si sa fim mereu sub ocrotirea Lui si a muntelui si a Soarelui si a tuturor celor ce au venit in ajutorul tau sa faci acest pas(adica intreaga natura)”.