Save the Date

Paula & Daniel | Ședințe foto Save the Date

Călătorie în Iubire: Povestea Emoționantă a lui Paula și Daniel

Iubirea este, cu siguranță, cel mai frumos sentiment dintre două persoane, pe care eu nu-l pot surprinde altfel decât prin aceste frumoase fotografii realizate în cadrul unei ședințe foto Save the Date cu două persoane minunate, Paula și Daniel.

Mă bucur extrem de mult că am ocazia să creez amintiri frumoase oamenilor ce au încredere deplină în mine. Încă din momentul când i-am cunoscut pe Daniel și Paula, am simțit o conexiune perfectă, ce a depășit chiar relația client-prestator servicii foto. La această ședință foto m-am distrat maxim și am avut compania perfectă. Am așteptat mult această ședință foto, aveam idei noi și o sete deosebită de a surprinde aceste momente frumoase, despre care pot scrie acum cu mult drag.

Dacă la semnarea contractului foto Daniel a fost crispat, mai puțin vorbăreț și mi-a spus din start că nu prea are răbdare când este fotografiat, la această ședință foto totul s-a schimbat radical. Plin de viață, entuziasmat, bucuros, parcă nu își mai dorea să se termine ședința foto, m-a lăsat fără idei de poziționare. Dar ce pot spune, a fost super și mă bucur că am spart această barieră iar ei s-au simțit minunat. Și câinele a fost un element important ce ne-a distrat, veți vedea imaginea lui în unele fotografii. :))

Acum mă opresc din a scrie și vă las pe voi să intrați cu adevărat în poveste, vizualizând fiecare fotografie în parte.